Menu SCENTLINQ HELLAS P.C Website Logo

ΝΕΑ

Μπορεί το άρωμα να αυξήσει την παραγωγικότητά μας;

Γνωρίζετε οτι ο αρωματισμός του γραφείου σας είναι ένας τρόπος να αυξηθεί η αποδοτικότητα των εργαζομένων;
Τα τελευταία χρόνια πολλές είναι οι πολυεθνικές εταιρίες που μέσα από τον αρωματισμό επενδύουν στη δημιουργία ενός χώρου εργασίας που ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη συγκέντρωσή των υπαλλήλων τους αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητά τους.

Πως το άρωμα του καφέ μπορεί να ΄΄ξυπνήσει΄΄ την επιχείρησή σας.

Είστε και εσείς από τους λάτρεις του καφέ που ξυπνούν και μόνο με το άρωμα του;

Αν ναι δεν είστε ο μόνος. Τα αρώματα που διαχέει ο φρεσκοψημένος καφές αποτελούν μια από τις πιο χαρακτηριστικές και πιο ευεργετικές μυρωδιές στον κόσμο. Καθημερινά καταναλώνονται περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο φλιτζάνια καφέ σε όλη την υφήλιο.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Ο αρωματισμός είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο του μάρκετινγκ όταν συνδυάζεται με τις άλλες μας αισθήσεις.

Μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ βλέπουν εντυπωσιακές αυξήσεις πωλήσεων σε προϊοντα όπου γίνονται προωθητικές ενέργειες με την χρήση αρωματισμού.

Συγκεκριμένα, το ψωμί που ψήνεται νωρίς το πρωί δεν μυρίζει όταν φτάνει στα ράφια του καταστήματος. Η αλυσίδα Wall Mart στην Αμερική, διαχέοντας μυρωδιά φρεσκοψημένου ψωμιού στο τμήμα των ψωμιών, αύξησε τις πωλήσεις της ημέρας κατά 300% !!

ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ''ΟΠΛΟ'' ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Την επόμενη φορά που θα μπείτε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο σκεφτείτε για λίγο τους διάφορους τρόπους με τους οποίους ικανοποιούνται οι αισθήσεις σας.

Η ΑΟΡΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ

Μια έρευνα της Rolls-Royce σχετικά με τα παράπονα πελατών εδειξε οτι τα πολυτελή αυτοκίνητα είχαν χάσει το αίσθημα της υπεροχής που ειχαν καποτε.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2019 στο METROPOLITAN EXPO.

Μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων και επιχειρηματιών του χώρου της φιλοξενίας επισκέφθηκαν το περίπτερο μας και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του επαγγελματικού αρωματισμού.

Συμετεχουμε στην εκθεση Xenia 2019 από 23 εως 25 Νοεμβριου

Σας περιμένουμε στην έκθεση Xenia 2019 που γίνεται στο ΜΕΤROPOLIΤΑΝ ΕΧPO από 23 έως 25 Νοέμβριου. Θα μας βρείτε στο Hall 4 στο περίπτερο C14.
Εκεί θα έχετε την δυνατότητα να δείτε από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του επαγγελματικού αρωματισμού, καθώς και να δοκιμάσετε την πληρέστερη σειρά ποιοτικών αρωμάτων στον κόσμο.

H Scent Linq υποστηρικτής του Boutique Hotels Forum 2019

Τo Boutique Hotels Forum πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Εκεί συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι ξενοδοχείων έως 40 δωματίων από όλη την Ελλάδα.

H Scent Linq υποστηρικτής των Tourism Awards 2018

Τα Greek Tourism Awards πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 20 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος όπου συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 700 υψηλόβαθμα στελέχη και τα σημαντικότερα brands του Ελληνικού τουρισμού.

Η Scent Linq προσέφερε μια ξεχωριστή εμπειρία στους παρευρισκόμενους αρωματίζοντας τους χώρους της εκδήλωσης με ένα μοναδικό άρωμα υπογραφής των οργανωτών Boussias Communications.

ΑΡΩΜΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Δελτίο Τύπου

Η SCENT LINQ χορηγός διεθνών αγώνων ιστιοπολοίας.
Η ιστιοπλοΐα είναι η τέχνη του αρμενίσματος στο νερό χρησιμοποιώντας ως αποκλειστική πηγή ενέργειας τον άνεμο. Το όνομά της είναι σύνθετο από το ιστίο + πλους, δηλαδή πλεύση με το πανί που τα παλιά χρόνια χρησιμοποιούσαν τα σκάφη για να ταξιδεύουν.