Menu SCENTLINQ HELLAS P.C Website Logo

Πιο Δυνατά από Εικόνες και Λέξεις...

Επαγγελματικές Λύσεις Αρωματισμού

Mια νέα προσέγγιση σε μια σημαντική μας αίσθηση...


Πριν μερικές δεκαετίες, οι αρχιτέκτονες θεωρούσαν τον φωτισμό ενός χώρου, πολυτέλεια. Σταδιακά έχει εξελιχθεί σε ένα κεντρικό στοιχείο στον σχεδιασμού κάθε χώρου. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μια καινούργια τάση. Η χρήση αρωμάτων χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο σαν ενα μέσο ανάδειξης της αισθητικής των χώρων. Αντιλαμβανόμαστε το άρωμα σαν ένα στοιχείο εσωτερικής διακόσμησης.
 

Τα αρώματα επιδρούν στο υποσυνείδητο μας. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που συχνά δεν καταλαβαίνουμε την δύναμη τους . Μελέτες αποδεικνύουν ότι η μνήμη της όσφρησης είναι η δυνατότερη μορφή μνήμης που έχουμε. Οι οσμές μας συνδέουν με το παρελθόν και μας βοηθούν να θυμηθούμε εύκολα, πράγματα που μας είναι γνωστά και αγαπητά.
 

Τι κάνει την αίσθηση της όσφρησης τόση ισχυρή; Ο άνθρωπος μπορεί να αναγνωρίσει κοντά στις 10,000 διαφορετικές οσμές και αναπνέουμε περίπου 30,000 φόρες την ημέρα. Οι οσμές διεγείρουν αναμνήσεις, εικόνες και συναισθήματα και δημιουργούν συσχετισμούς στο μυαλό μας που επηρεάζουν την διάθεση μας και μας οδηγούν στο να παίρνουμε αποφάσεις.
 

Η βιομηχανία της προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών αξιοποιώντας την αίσθηση της όσφρησης, καθώς και η αισθητικη  αναβάθμιση χώρων μέσω του αρωματισμού, αναπτύσσονται δυναμικά τα τελευταία χρόνια σε όλο τον κόσμο. Μελέτες επιβεβαιώνουν όλο και περισσότερο την άμμεση επίδραση που έχουν τα αρώματα στη διάθεση και την συμπεριφορά μας.


Δείτε μερικα απο τα ξενοδοχεία στην Ελλαδα που προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία στους πελάτες τους χρησιμοποιώντας τα συστήματα αρωματισμού της SCENT LINQ.


Περισσότερα

Μεγάλη εμπειρία στην τεχνολογεί διάχυσης αρωμάτων. Εξελιγμένα συστήματα διάχυσης και μια πλούσια συλλογή πιστοποιημένων, ποιοτικών αρωμάτων συνδυάζονται με την πλήρη τεχνική κάλυψη που προσφέρουμε.


Περισσότερα

Η αόρατη δύναμη. Ο αρωματισμός χώρου. Κυριολεκτικά υπάρχει κάτι στον αέρα που επικοινωνεί απευθείας με το τμήμα του εγκεφάλου σας που επηρεάζει τα συναισθήματα σας.


Περισσότερα


Συμετεχουμε στην εκθεση Xenia 2019 από 23 εως 25 Νοεμβριου

Σας περιμένουμε στην έκθεση Xenia 2019 που γίνεται στο ΜΕΤROPOLIΤΑΝ ΕΧPO από 23 έως 25 Νοέμβριου. Θα μας βρείτε στο Hall 4 στο περίπτερο C14.
Εκεί θα έχετε την δυνατότητα να δείτε από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του επαγγελματικού αρωματισμού, καθώς και να δοκιμάσετε την πληρέστερη σειρά ποιοτικών αρωμάτων στον κόσμο.

H SCENT LINQ αρωματίζει το Domes Miramare Corfu

Tο νέο απόκτημα της ελληνικής ξενοδοχίας, το εμβληματικό Domes Miramare Corfu ξεκίνησε τη λειτουργία του από τα μέσα Ιουνίου. Το ξενοδοχείο που χτίστηκε αρχικά από για την οικογένεια Ωνάση στα τέλη της δεκαετίας 1960, σχεδιασμένο με βάση τις γραμμές του μοντερνιστικού κινήματος της εποχής από τον αναγνωρισμένο αρχιτέκτονα Χαράλαμπο Σφαέλλο, διαχειρίζεται σήμερα η Domes Resorts, που αποτελεί τον λειτουργικό εταίρο του πρώην εμίρη του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ Θανί.


Η μονάδα αυτή και θα λειτουργεί υπό την ομπρέλα της Marriott και του Brand The Luxury Collection.

H SCENT LINQ αρωματίζει τo Hyatt Regency Thessaloniki

Το Hyatt Regency Thessaloniki βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία και λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης. Σε ελάχιστα χιλιόμετρα βρίσκονται και μερικές απΆ τις πιο όμορφες ακτές της Χαλκιδικής.

Το πολυτελές αυτό ξενοδοχείο καλωσορίζει τους επισκέπτες του αρωματίζοντας τους χώρους υποδοχής του με τα εξελιγμένα συστήματα αρωματισμού της SCENT LINQ.

H SCENT LINQ αρωματίζει τα ELOUNDA HOTELS & RESORTS

Η εταιρία ELOUNDA HOTELS & RESORTS έχει δημιουργήσει τρία μοναδικά ξενοδοχεία στην περιοχή της Ελούντας στην Κρήτη, που αποτελούν προορισμό υπερπολυτελών διακοπών στην Ελλάδα.

Το ELOUNDA MARE είναι το μοναδικό μέλος της αλυσίδας Relais & Chateaux στην Κρήτη. Το PORTO ELOUNDA GOLF & SPA RESORTείναι το μοναδικό μέλος των Preferred Hotels & Resorts στο νησί και το ΕLOUNDA PENINSULA είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ευρώπη που έχει αποκλειστικά σουίτες με ιδιωτικές πισίνες μπροστά στη θάλασσα

H SCENT LINQ αρωματίζει τα ΜARIS HOTELS

Tα πολυτελή ξενοδοχεία MARIS HOTELS του Ομίλου Μεταξά συνεργάστηκαν με την SCENTLINQ για την δημιουργία της αρωματικής ταυτότητας του Ομίλου.


Ένα μοναδικό άρωμα υπογραφής βασισμένο καθαρά σε στοιχεία που προέχονται από την ελληνική φύση αρωματίζει τα ξενοδοχεία CRETA MARIS BEACH HOTEL και TUI MAGIC LIFE CANDIA MARIS RESORT & SPA στην Κρήτη, καθώς και το εντυπωσιακό SANTO MARIS OIA LUXURY SUITES & SPA στην Οία της Σαντορίνης, ένα ξενοδοχείο με μοναδική αρχιτεκτονική και βραβευμένο ως το Greece Best Resort Spa στα World Spa Awards 2017.

Νέα εποχή για το Makedonia Palace

Ξεκίνησε τη Δευτέρα,1η Μαΐου 2017, όπως ήταν προγραμματισμένο, η λειτουργία του ξενοδοχείου πέντε αστέρων Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εντατικές εργασίες ανακαίνισής του που διήρκεσαν ένα έτος.

Το φιλόδοξο πρόγραμμα ανακαίνισης, το οποίο ήταν το μεγαλύτερο στην ιστορία του ιστορικου ξενοδοχειου, αλλά ταυτόχρονα και ένα από τα μεγαλύτερα στον ελληνικό τουρισμό, ξεπέρασε τα 20 εκατ. Ευρώ.

Το Makedonia Palace είναι ταυτισμένο με την πόλη της Θεσσαλονίκης και στόχος της ανακαινησης ήταν να του δοθεί μια νέα πνοή, χωρίς να αλλοιωθεί η ταυτότητα του. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενίσχυση του συνεδριακού χαρακτήρα του ξενοδοχείου, μέσα από την αναδιάταξη και τον εκσυγχρονισμό των συνεδριακών χώρων του.

Η SCENT LINQ αρωματίζει το ΗΙLTON AΘΗΝΩΝ

Δελτίο Τύπου
Ένα ακόμα σημαντικό ξενοδοχείο αρωματίζεται από την SCEN LINQ.
Mετά από αρκετές δοκιμές και μελέτες το ATHENS ΗΙLTON ανέθεσε στην SCENT LINQ τον αρωματισμό των χώρων του.
Το ξενοδοχείο ορόσημο της Αθήνας που συμπλήρωσε φέτος 53 χρόνια λειτουργίας, διαθέτει συνολική δυναμικότητα 506 δωματίων, 22 εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων και πλήθος άλλων εγκαταστάσεων.
Σήμερα προσφέρει ένα ξεχωριστό καλωσόρισμα στους επισκέπτες του με την βοήθεια των εξελιγμένων συστημάτων αρωματισμού μεγάλων χώρων της SCENT LINQ.

Η SCENT LINQ HELLAS αρωματίζει το WYNDHAM GRAND ATHENS

Το πλήρως ανακαινισμένο Wyndham Grand Athens σας καλωσορίζει σε ένα παράδεισο προσιτής πολυτέλειας στην καρδιά της Αθήνας. Αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για εξορμήσεις στο κέντρο, καθώς τα σημαντικότερα αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος της πόλης βρίσκονται σε ελάχιστα λεπτά απόσταση. Με 276 μοντέρνα διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες σε ένα εμβληματικό κτήριο 8 ορόφων, το Wyndham Grand Athens εκπληρώνει στο ακέραιο τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη, είτε αφορά επαγγελματικό ταξίδι είτε ταξίδι αναψυχής. Στον 9ο όροφο του Wyndham Grand Athens το “ABOVE” Roof Top Bar Restaurant εντυπωσιάζει προσφέροντας πανοραμική θέα σε όλη την Αθήνα, την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και τον Σαρωνικό κόλπο μακριά από τους θορύβους της πόλης. Το Wyndham Grand Athens διαθέτει 14 multi-functional χώρους, συνεδριακές αίθουσες και εστιατόρια, με συνολική χωρητικότητα έως 2000 άτομα.

Το Wynham Grand αρωματιζει τους κοινοχρηστους χωρους του με τσ συτηματα αρωματισμου τηε SCENT LINQ.

Η SCENT LINQ HELLAS αρωματίζει το THE ΜΕΤ του Ομίλου Χανδρής

Δελτίο Τύπου

Ο όμιλος CHANDRISHOTELS & RESORTS έχοντας ήδη αξιολογήσει και αγκαλιάσει τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει ο αρωματισμός υψηλού επιπέδου σε ένα ξενοδοχείο, έχει αναθέσει στη SCENT LINQ τον αρωματισμό των χώρων υποδοχής αυτού του μοναδικού ξενοδοχείου που είναι ένα διακεκριμένο μέλος των Design Hotels.

Η SCENT LINQ HELLAS αρωματίζει το AVRA IMPERIAL ΒΕACH RESORT

Οι τροπικοί κήποι, οι πισίνες με τα κρυστάλλινα νερά, οι πολυτελείς σουίτες και τα δωμάτια, η παραλία και ο πολυδαίδαλος χάρτης υπηρεσιών και παροχών σε αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα στο Κολυμπάρι Κρήτης, κοντά στα Χανιά, θα πολιορκήσουν τις αισθήσεις σας. Το πολυτελές resort καθρεφτίζει απόλυτα τη σπάνια φυσική καλλονή του Μεσογειακού τοπίου.

Χτισμένο σε 65.000 τετραγωνικά μέτρα ολάνθιστων κήπων και ατενίζοντας τα σμαραγδένια νερά του Κρητικού Πελάγους, το 5 αστέρο resort διαθέτει 328 δωμάτια και σουίτες, 118 πισίνες, πολυάριθμα εστιατόρια, bar, καταστήματα, ιδιωτικό παρεκκλήσι, συνεδριακό κέντρο, γήπεδα τένις, αλλά και ένα υπέροχο SPA, για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Το Αvra Imperial αρωματίζει τους κοινόχρηστους χώρους του μέσω των εξελιγμένων συστημάτων αρωματισμού της SCENT LINQ.

Η SCENT LINQ HELLAS αρωματίζει το AMIRANDES GRECOTEL LUXURY RESORT CRETE

Το Amirandes, Grecotel Exclusive Resort βρίσκεται στις Γούβες, μέσα σε ευωδιαστούς κήπους και λιμνοθάλασσες που περιβάλλονται από φοίνικες.

Ένα μοναδικό ξενοδοχείο, χτισμένο πάνω στο νερό,με τη σαγήνη του ταξιδιού σε κάθε ματιά.
Η υπερπαραγωγή της Grecotel με εντυπωσιακές βεράντες βυθισμένες στο νερό, υπερπολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες με privé πισίνες, 7 εστιατόρια & μπαρ και ατμοσφαιρικό Elixir Alchemy Spa, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του.

Το Αmirandes αρωματίζει τους χώρους του με τα εξελιγμένα συστήματα αρωματισμού της SCENT LINQ.

Η SCENT LINQ HELLAS αρωματίζει το ALDEMAR ROYAL MARE

Η πολυτέλεια συναντά την ομορφιά στο Royal Mare. Ένα Spa resort, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, υπέροχους κήπους, και δεκάδες επιλογές. Παραδοσιακή κρητική κουζίνα, gourmet πιάτα, μοναδικές αθλητικές εγκαταστάσεις και φυσικά ένα πρότυπο κέντρο θαλασσοπεραπείας, σας συστήνουν τη νέα εκδοχή της πολυτέλειας στις διακοπές. Το Aldemar Royal Mare, ένας γοητευτικός λαβύρινθος απολαύσεων σας καλωσορίζει και σας προκαλεί να τον εξερευνήσετε. Το ξενοδοχείο διαθέτει 341 δωμάτια (από τα οποία 97 έχουν άμεση πρόσβαση στο κέντρο θαλασσοθεραπείας και 10 είναι ειδικά διαμορφωμένα για άτομα με κινητικά προβλήματα) και 43 υπερπολυτελείς σουίτες σε συγκροτήματα κτιρίων.

Το Aldemar Royal Mare χαρίζει μια ακομα μοναδική εμπειρία στους πελάτες του με το άρωμα υπογραφή που δημιουργήθηκε από την SCENT LINQ και “αιωρείται” στους χώρους του.

Η SCENT LINQ HELLAS αρωματίζει το ELECTRA METROPOLIS

Στην καρδιά της πόλης, το “Electra Metropolis” είναι ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Αθήνα. Στο Σύνταγμα, την πιο διάσημη πλατεία της χώρας,υποδέχεται ταξιδιώτες και επαγγελματίες που διαλέγουν την Αθήνα για προορισμό τους.

Tο νέο στολίδι της Αθήνας, βασισμένο στις αξίες των «Electra Hotels & Resorts», διαθέτει 216 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, με θέα στην Ακρόπολη και τη γειτονιά της Πλάκας, ένα εντυπωσιακό αίθριο στο κέντρο του ξενοδοχείου με έργα τέχνης του Έλληνα ζωγράφου Αλέκου Φασιανού , πλαισιωμένο με εστιατόρια, café, συνεδριακές αίθουσες, αίθουσες συσκέψεων, διαλέξεων και spa και διαθέτει ένα εκπληκτικό Roof Garden με θέα προς τον Παρθενώνα και όλη την Αθήνα.

Στα υπόγεια του κτιρίου ειναι επισκέψιμα  υπολείμματα του περίφημου Θεμιστόκλειου Τείχους, το τείχος που περιέκλειε την Αρχαία Αθήνα. Στο ισόγειο του θα βρείτε την Αγία Δύναμη, το εκκλησάκι που βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στις κολώνες του κτιρίου και κτίστηκε τον 16ο  αιώνα.

Αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο αρωματίζεται από την SCENT LINQ με το άρωμα υπογραφής των Εlectra Hotels.

Η SCENT LINQ HELLAS αρωματίζει το DOMES OF ELOUNDA, AUTOGRAPH COLLECTION

Mε εκπληκτική θέα στο Ενετικό Κάστρο και στο νησί της Σπιναλόγκα, το οποίο αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και με βραβευμένες υπηρεσίες υψηλού επίπεδου το Domes of Elounda επαναπροσδιορίζει την ελληνική φιλοξενία. Προσφέρει σουίτες και βίλες με ιδιωτική πισίνα ή υπαίθριο υδρομασάζ, βάζοντας νέα στάνταρ στην πολυτέλεια. Διαθέτει 4 εστιατόρια υψηλής ελληνικής και διεθνούς γαστρονομίας.

Το Domes of Elounda καλωσορίζει τους πελάτες του με ένα μοναδικό άρωμα που αιωρείται διακριτικά στους χώρους υποδοχής του με τα συστήματα αρωματισμού της SCENT LINQ.

Η SCENT LINQ αρωματίζει την ΤΟΥΟΤΑ ΗΕLLAS

Για τη SCENT LINQ η δημιουργία της αρωματικής ταυτότητας για μια έκθεση αυτοκίνητων δεν είναι απλή διαδικασία. Πρέπει να μελετήσουμε σε βάθος τη βάση των πελατών που η συγκεκριμένη εταιρία απευθύνεται και να εστιάσουμε στην αγοραστική εμπειρία που θέλει να δημιουργήσει. Πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι η κάθε εταιρία στοχεύει στο να προσφέρει μια μοναδική πρόταση και εμπειρία αυτοκινήτου.

Όσο περισσότερό αξιοποιούμε τις πέντε αισθήσεις στη διαδικασία της αγοράς ενός αυτοκινήτου, τόσο ο πελάτης συνδέεται στενότερα με τη συγκεκριμένη εταιρία και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Η ΤΟΥΟΤΑ σε συνεργασία με την SCENT LINQ αρωματίζει τις εκθέσεις της στην Ελλάδα με ένα μοναδικό άρωμα υπογραφής.

ΑΡΩΜΑ LEXUS

Προσθέτοντας ένα μοναδικό άρωμα σε μια έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων, δημιουργούμε μια ευχάριστη εμπειρία που μένει χαραγμένη στο μυαλό των επισκεπτών. Το άρωμα που επιλέγει η κάθε εταιρία αντιπροσωπεύει τις αξίες της, το κοινό στο οποίο απευθύνεται, την ιστορία και το μέλλον της. Ο αρωματισμός χρησιμοποιείται πλέον σαν εργαλείο επικοινωνίας από όλες τις εταιρίες πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο.

H Lexus σε συνεργασία με την SCENT LINQ προσφέρει μέσω του αρωματισμού των εκθέσεων της, μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία στους πελάτες της επικοινωνώντας την ποιότητα και την φιλοσοφία της εταιρίας.

Η SCENT LINQ αρωματίζει την αλυσίδα COSMOS SPORT

Στις ημέρες που όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται στις διαδικτυακές αγορές, όταν οι πελάτες επισκέπτονται ένα κατάστημα, η εμπειρία που τους προσφέρουμε πρέπει να είναι μοναδική. Οι εταιρίες πρέπει να αξιοποιούν κάθε στοιχείο του καταστήματος όπως τη διακόσμηση, τη διαρρύθμιση, τη μουσική, τον φωτισμό. Τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να αξιοποιούν και την πέμπτη αίσθηση των πελατών τους, την όσφρηση.

Σε συνδυασμό με τα άλλα εργαλεία του μάρκετινγκ το άρωμα μπορεί να δυναμώσει την σχέση μας με το προϊόν και την επιχείρηση και να δημιουργήσει μια στενότερη επικοινωνία και πίστη στο σήμα. Τα αρώματα υπογραφής που χρησιμοποιούν οι αλυσίδες καταστημάτων στοχεύουν στην ενδυνάμωση του μηνύματος τους προς τους πελάτες και την σύσφιξη της σχέσης μαζί τους. Το άρωμα γινεται ένα αξέχαστο κομμάτι της επικοινωνίας με το προϊόν.

H Scent Linq υποστηρικτής των Tourism Awards 2018

Τα Greek Tourism Awards πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 20 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος όπου συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 700 υψηλόβαθμα στελέχη και τα σημαντικότερα brands του Ελληνικού τουρισμού.

Η Scent Linq προσέφερε μια ξεχωριστή εμπειρία στους παρευρισκόμενους αρωματίζοντας τους χώρους της εκδήλωσης με ένα μοναδικό άρωμα υπογραφής των οργανωτών Boussias Communications.